KANSERDE ERKEN TANI ÇOK ÖNEMLİ

Hastanemizde Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Ercan IŞIK, “Endoskopi, oldukça önemli endoskopi gastronomi ve kolonoskopiyi iki şekilde yapıyoruz. Hastalarda toplumumuzda çok sık olarak mide ağrıları, mide şişkinliği, karın şişkinliği ile bizlere geliyorlar. Özellikle bu tip geçmeyen şikayetlerde endoskopi yapılması şart toplumuzda son zamanlarda kanser hastalıklarında bir artış var. Bunları kaçırmamak ve erken teşhis koymak için endoskopi en önemli tetkik aracıdır” diye konuştu.

Operatör Dr. Ercan Işık, kanserden korkmamak gerekiyor. Erken teşhis ile tedavilerden çok iyi sonuçlar alıyoruz. Ameliyat ve kemoterapi tedavileri başarılı oluyor. Hastalarımız aynı beslenme ile şikayetler yaşıyor kilo kaybı varsa büyük abdestte kan veya siyah dışkı gelmesi dışkı alışkanlıklarının değişmesi varsa bu gibi durumlarda acilen bir endoskopi yapılması için Genel cerrahi uzmanına müracaat etsinler dedi

Mhrs Randevu

Randevu almak için tıklayın

Laboratuar Sonuçları