Yenişehir de Dikişsiz Katarakt Ameliyatı Başladı

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesine yeni alınan FAKO cihazı sayesinde dikişsiz katarakt göz ameliyatları başarı ile yapılmaya başlandı.
Yenişehir'de dikişsiz katarakt ameliyatı başladı

kataraktı, son teknoloji FAKO cerrahisi ile artık dikişsiz olarak çözüm bulunurken, görme oranları da yüzde 10 lardan yüzde 70 lere ulaştı. Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Yasemin Kozluca Efe, Hastanemizde katarakt cerrahisi, kapak ameliyatları ve diğer ameliyatları yapıyorduk. Ancak FAKO cihazımız olmadığı için halkımıza dikişsiz katarakt ameliyatını yapamıyorduk. Başhekimliğimiz katkıları ile alınan yeni cihazımız sayesinde 15 gün içinde 6 ameliyat gerçekleştirdik.

Mhrs Randevu

Randevu almak için tıklayın

Laboratuar Sonuçları

Laboratuar sonuçlarınızı öğrenmek için tıklayın